Vi bryr oss oppriktig om å ta vare på dyrene dine

Vi kaller oss Dyrlegene i Skolestua nettopp fordi vi holder til i den gamle skolen på Simostranda. Her har Else Randi bygget opp en veterinærpraksis som etter hvert har blitt et velutstyrt veterinærkontor.

Vi er nå to veterinærer som jobber her, og vi tilbyr veterinærtjenester der vi tar imot smådyr til behandling og undersøkelse. Vi tilbyr blant annet tannbehandling med tilgang til tannrøntgen, ultralyd, blodanalyse, røntgen, kirurgi (bløtvev og enklere ortopedi), gassanestesi, vaksinasjoner, kloklipp, sårstell, fødselshjelp, urinanalyse og mikroskopi m.m.

Bare ta kontakt, vi gjør så godt vi kan for å hjelpe deg og ditt dyr. Vi har også gode klinikker vi henviser til ved skader og sykdommer som trenger grundigere utredning eller sykdommer vi ikke er kompetente til å ta oss av.

Vi er også med i den kommunale vakten, der vi samarbeider med Midtfylket Dyrlegekontor. Vi dekker Modum, Sigdal og Krødsherad –  alle dyrearter, alle dager hele året, natt og dag.

Hvem er vi?

Vi bryr oss om dyrene dine

Else Randi Bjørnstad
Else Randi Bjørnstad
Ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole i 1997. Hadde et kort vikariat i Kirkenes som kommuneveterinær rett etter studiet før hun startet praksis i Sigdal. Startet da bygging av smådyrklinikk som hun har bygget opp jevnt og trutt over flere år ved siden av ambulatorisk praksis med produksjonsdyr og hest. Flyttet smådyrklinikken i 2008/2009 da hun var så heldig å få kjøpt Nordre Simostranda Skole, og smådyrklinikken er slik som nå.

Else Randi har mange års erfaring som allmennpraktiker, men har selvsagt noen områder som hun synes er ekstra morsomme. Veldig interessert i kirurgi på smådyr og tannbehandling på smådyr og hest. Har siste året holdt på med en mastergrad i smådyrkirurgi ved Universitetet i Chester.

Jenny Røste
Jenny Røste
Ferdig utdannet veterinær fra Universitetet i Kôsice, Slovakia i 2020. Jobbet på midlertidig lisens ved Tønsberg Smådyrklinikk i 2019, og fikk prøve både stordyrpraksis og jobb med smådyrklinikk. Etter endt studium, startet hun å jobbe med Else Randi ved Dyrlegene i Skolestua.

Jenny er en entusiastisk, blid, kunnskapsrik og omgjengelig person. Hun tar tak i ethvert oppdrag med stor iver, og gir seg ikke før hun kommer til bunns i problemet. Hun er veldig flink til indremedisinske utredninger da hun er svært systematisk.